Το  ‘’Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον’’ είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας (διαμέρισμα, πολυκατοικία, μονοκατοικία). Οι παρεμβάσεις που επιδοτούνται από το πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες:

  • Θερμομόνωση τοιχοποιίας και δώματος.
  • Aντικατάσταση κουφωμάτων.
  • Aναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας όπως Φυσικό Αέριο , Αντλίες Θερμότητας, Ηλιακά Συστήματα, Λέβητες Συμπύκνωσης Πετρελαίου, Ξύλου – Pellet, Ενεργειακά Τζάκια.
  • Ζεστά νερά χρήσης με συστήματα Αντλιών Θερμότητας και Ηλιακούς Θερμοσίφωνες.
  • Κλιματισμός.
  • Τέντες, ρολά και εξώφυλλα.

Το ποσοστό επιδότησης εξαρτάται από  το ατομικό ή το οικογενειακό εισόδημα. Το μέγιστο ποσοστό επιδότησης φθάνει στο 70% και το μέγιστο ποσό των παρεμβάσεων για κάθε κατοικία είναι οι 25000€.

Η εταιρία διαθέτει ‘’One Stop Shop’’ υπηρεσίες, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατάθεση φακέλων και υλοποίηση έργων. Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του φακέλου σας από την αίτηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Μέσω ενός μεγάλου δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών διεκπεραιώνουμε όλες τις εγκεκριμένες παρεμβάσεις χρηματοδοτώντας πλήρως το έργο σας.

Από την πρώτη φάση του προγράμματος το 2012, καθώς και στον Α’ και Β’ κύκλο του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» έχουμε υλοποιήσει επιτυχώς πάνω από 70 προγράμματα και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία ακόμα και στην διεκπεραίωση εξειδικευμένων και δύσκολων έργων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος:

https://exoikonomisi.ypen.gr/welcome